Even voorstellen

Wegens uitbreiding van ons team met Christa van Swol en Bianca Huyzer hebben wij nieuwe foto's laten maken. Met deze power-vrouwen hebben wij nog meer bevlogenheid in huis gehaald en kunnen wij u nog beter ontzorgen.

Denkt u aan verhuizen? Belt u ons dan voor geheel vrijblijvende afspraak! 078-2021020

(fotos: Petrina)


 

Altijd al in de makelaardij willen werken?!

Wegens uitbreiding van ons team zij wij opzoek naar allround binnendienst medewerk(st)er
 
Je komt in een klein team waar zeer klantgericht wordt gedacht. Samen met jouw collega’s ben jij hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgever. Je doet er alles aan om onze klanten een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening te laten ervaren. Daarnaast ben je proactief, zie jij commerciële kansen, en denk je mee aan de oplossing waar nodig.


Iemand met een affiniteit voor social media en marketing heeft onze voorkeur.
 
Onderstaande activiteiten behoren tot je takenpakket:

 • Klantcontact onderhouden zowel per email als per telefoon
 • Invoeren en beheren van opdrachten
 • Agenda beheer
 • Administratieve ondersteuning bieden
 • Social media beheer
 
Functie-eisen
Wat wij vragen:
 • Oplossingsgericht denken en klantgericht handelen
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig werkende teamplayer
 • Enthousiast en representatief
 • Woonachtig in regio Heerjansdam
 • Passie voor het vak
Minimale functie-eisen:
 • Uitstekend in Nederlands en goed in Engels (in woord en geschrift)
 • Ervaring in de makelaardij is een pré
 • MBO/HBO (denkniveau)
 • Full time, Partime is bespreekbaar
 
Herken jij jezelf in dit profiel??? mail dan je sollicitatie naar  Angela Freriks - Huizer
angela@intrahuis.nl

Netwerk Ridderkerk 2018

Maandag 16 April:  Netwerk Ridderkerk 2018.
Net als andere jaren waren wij ook dit jaar deelnemer van, het grootste netwerk event van de regio. Nadat vorig jaar bezoekers kennis konden maken de VR-Bril en het 360 graden beeld, lieten wij dit jaar zien dat bezichtiging ook op deze manier kunnen.

Tijdens het Netwerk Ridderkerk-event presenteerden wij met trots ons nieuwe YouTube-kanaal. In onze eerste aflevering 'Een huis verkopen.... hoe gaat dat eigenlijk?' nemen wij de bezoekers mee in dit proces. 

Toch blijft persoonlijk contact belangrijk in deze hectische woningmarkt, wij hebben weer veel mensen mogen spreken en veel vragen kunnen benatwoorden. 
Al met al een geslaagde avond dus!

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.  

Valentijn Weetjes

 

Voor de meeste koppels staat Valentijnsdag voor liefde, geluk, cadeautjes en aandacht. Maar niet iedereen is daar even gelukkig mee. Het is al Valentijn wat de klok slaat dezer dagen, maar wist je dit al?

1. Een ongeluksdag:

In Duitsland blijven de meeste mensen op 14 februari angstig binnen, omdat ze denken dat hen anders iets ergs zou overkomen. De dag wordt er beschouwd als een ongeluksdag. In vele Afrikaanse landen heeft 14 februari ook een negatieve bijklank. Vanwege de groeiende aids-problematiek wordt de dag van de liefde daar inmiddels gezien als ‘de dag van de onveilige seks’. Niet echt iets om te vieren.

2. Sint-Valentijn:


Valentijnsdag is géén commerciële uitvinding, bedacht door de wenskaartenindustrie. De oorsprong moet je eerder zoeken in de katholieke overleveringsleer. In de jaren 250 na Christus was ene Valentinus een rebelse priester die in het geheim soldaten met hun geliefde in de echt liet treden, wat keizer Claudius II ten stelligste verbood. Uiteindelijk werd hij betrapt en om die reden ook geëxecuteerd. Op 14 februari, jawel!

3. Valentijnsdag ook voor honden:


Vele Japanners zijn stapelverliefd op hun hond en het huisdier mag op 14 februari ook iets extra’s verwachten. Behalve een heuse, speciale wenskaart mogen de beestjes ook luxe Valentijnssnoepjes verwachten en krijgen de meeste huisdieren ook een nieuw kleedje of wandelpakje aangemeten. In Groot-Brittannië is het zelfs mogelijk om met je trouwe viervoeter te trouwen en 14 februari is de meest populaire dag om dit te doen.

4. Vooral jongeren vieren:


Dat de commercie gretig inhaakt op het vieren van Valentijn kan moeilijk aan je ogen ontsnappen, maar wist je dat die vooral mikt op jongeren? Blijkt dat jongeren tot 25 jaar de meeste cadeautjes kopen voor hun geliefde. Ongeveer de helft van de jongens en meisjes doet dit. Vanaf de leeftijd van 55 jaar krijgt het enthousiasme voor Valentijnsdag een ferme deuk. Slechts 1 op de 10 koppels geeft toe nog iets voor elkaar te kopen.
 

Hoeksche Waard Exclusief

Mooi Artikel in de ''Hoeksche Waard Exclusief'' over de kavels die wij aanbieden in Klaaswaal.


Het hele artikel is te lezen via deze link: http://www.hoekschewaardexclusief.nl/
 

Intrahuis wenst u Fijne Feestdagen!

BrAM Magazine

De nieuwe BrAM is uit, met een leuk artikel van ons en het vernieuwde kantoor!

Het magazine is via onderstaande link online te lezen.
Blader snel naar pagina 38 en 39. 

https://issuu.com/www.bram-magazine.nl/docs/bram_sep17_issuu 

Life-events

Life-events is een platform dat je helpt met vragen op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Dit met behulp van een aantal specialisten die kennis hebben op deze gebieden. Je kunt contact opnemen met Life-events en die  zoeken, aan de hand van jouw vraag, een specialist en je wordt binnen 24 uur in contact gebracht met deze specialist!


Wij als Intrahuis Makelaars zijn ook als specialist aangesloten bij Life-events. Als makelaar en taxateur kunnen wij jouw vragen op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties beantwoorden en je eventueel in contact brengen met de andere specialisten van Life-events.

Trotse sponsor T.V. Heer Jan

Met ingang van 1 juni 2017 zijn wij trostse sponsor geworden van Tennis Vereniging Heer Jan.
Vanaf nu siert ons prachtige reclame bord op baan 2.

Start bouw 2e fase Nieuw Havenkant te Heerjansdam

Inmiddels is de bouw van de tweede fase van het nieuwbouw project Nieuw Havenkant te Heerjansdam gestart. Op 27 maart jl. is de eerste paal van type Nieuwe Maas geboord. Na een week van boorwerkzaamheden is de machine verplaatst naar type Waal en is op 5 april jl. ook de eerste paal van type Waal geheid. Als de weersomstandigheden en nutspartijen meewerken, is de verwachting een oplevering voor de kerst. De start van de bouw werd op 25 april gevierd met alle kopers en projectbetrokkenen. Ondanks het wisselvallige weer een zeer geslaagde middag!
 

start ( ver)bouwing vrijdag 21 april

Het is dan eindelijk zover, de (ver)bouw van de 30 appartementen gaat dan nu echt beginnen. De verwachting voor de oplevering is medio december 2017. Maar voordat het zover is, zullen we symbolisch de eerste muur inslaan om de start van de bouw in te luiden. 

Uiteraard een moment om bij stil te staan. Met onze kopers hebben we dit gevierd onder het genot van een hapje en drankje.

Netwerk Ridderkerk 2017

Maandag 10 April was het weer zo ver: Netwerk Ridderkerk 2017. Net als andere jaren waren wij ook dit jaar deelnemer van, het grootste netwerk event van de regio. In samenwerking met VR-ander,  boden wij bezoekers de mogelijkheid om met een VR bril een virtuele tour door een woning te maken. Vele enthousiaste reacties waren het gevolg, een zeer geslaagde avond dus!
 

Sponsor overeenkomst Intrahuis VV Rijsoord

Intrahuis tekent sponsorovereenkomst met BCR.

Fotoshoot bij Petrina Portretfotostudio

Afgelopen maand hebben wij met het Team een zeer geslaagde fotoshoot gehad bij Petrina Portretfotostudio. (http://www.petrina.nl/fotostudio/)

De prachtige locatie met mooie details en veel licht, maakte de ideale plek voor een mooie teamfoto.

Een warm ontvangst, compleet met stylingtips & visagie zorgde voor een leuke middag en een zeer geslaagd resultaat.
 
Dank voor de gezellige middag!
 

Start verkoop Forty Five 30 appartementen te Zwijndrecht

Locatie Forty Five
De transformatie van dit voormalige kantoorpand naar 30 appartementen is uniek voor de gemeente Zwijndrecht. Het woongebouw zal de naam: Forty Five krijgen en is gelegen in het hart van het centrum.  
30 riante appartementen verdeeld over 6 woonlagen en variërend van 86 tot 99 m2. Uiteraard biedt het gebouw een lift , tevens is er op de begane grond een multifunctionele ruimte ter beschikking voor bewoners alsmede een binnentuin.
Eigen parkeerplaats op het buitenterrein.  

•    30 riante appartementen aan de Stationsweg 45
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]