Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Bezoekadres, ter hoogte van Achterambachtseweg 47b te Hendrik-Ido-Ambacht, na voltooiing van het project zal de oprijlaan worden voorzien van een centrale toegangspoort met elektrisch hekwerk.
Adressering van de kavels zal te zijner tijd bekend gemaakt worden.

Gaat u er maar eens even rustig voor zitten….
Wij mogen u zeer exclusief gelegen en ruim bemeten kavels aanbieden gelegen aan de bekende Achterambachtseweg met direkte ligging aan recreatiewater De Waal.
De Waal is een recreatiewater van totaal 12 km lang en loopt van Hendrik-Ido-Ambacht tot aan Heerjansdam. Het beste zwem- en viswater in de regio. Iedere kavel heeft mogelijkheid tot het maken van een aanlegsteiger , want een sloep hoort erbij op deze locatie.
Het “eiland” aan de Waalzijde garandeert uw privacy, dit is een onderdeel van het algemeen gebied, waar u met de andere bewoners “gedeeld” eigenaar van wordt, voor dit en de andere onderdelen van het landgoed welke gezamenlijk zijn wordt een beheersvereniging opgericht. De algemene percelen worden door verkoper aangelegd en overgedragen aan de beheersvereniging, vervolgens gaat u met elkaar deze gronden (laten) onderhouden.

De vier kavels zijn te karakteriseren als vier eilanden met op ieder eiland de mogelijkheid een woning te bouwen, de footprint van het hoofdgebouw mag 250 m2 bedragen, daarnaast zijn er mogelijkheden tot uitbreidingen middels aan- en uitbouwen. De eilanden worden volledig door water omgeven.
De woningen hebben een rechthoekige plattegrond, waarbij de lengterichting evenwijdig loopt aan de kavelrichting, zie hiervoor de situatie schets.
Verkoper draagt zorg voor nutsvoorzieningen tot aan de kavelgrens.
Differentiatie in woninggrootte is mogelijk om individuele woonwensen te kunnen realiseren. De vier woningen zullen onderling verschillend zijn zodat een gevarieerd beeld ontstaat, echter zal wel duidelijk worden dat deze “familie” van elkaar zijn.

Kavelafmetingen:
Kavel 3 is verkocht
Kavel 4 is verkocht
Kavel 5 is verkocht
Kavel 6 is verkocht.

Wij nodigen u van harte uit voor een informatief gesprek over het landgoed en op verzoek kunnen wij u het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan mailen.
De getoonde afbeeldingen zijn impressies van woningen die mogelijk zouden zijn op de locatie en binnen het bestemmingsplan passen.
Wij willen nogmaals benadrukken dat het hier om een zeer exclusief project gaat met ruime afmetingen, geweldige ligging en veel mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren, echter zult u begrijpen dat hier een prijskaartje aan hangt.
De exacte koopsommen zijn op aanvraag en afhankelijk van de kavelgrootte , als indicatie kunnen wij u aangeven dat alle koopsommen boven € 1 miljoen (vrij op naam) liggen, enkel voor de kavels. .

Ter lering en vermaak willen wij u een stukje geschiedenis van de Achterambachtseweg met u delen:

De Achterambachtseweg fungeerde vroeger als dijk langs De Waal, wat toen nog een open rivier was met eb- en vloed getijde. Later werd De Waal afgedamd met een dam in Heerjansdam en een sluis op Oostendam.
Vervoer van landbouwproducten zoals melk, graan, vlas enz ging voor de eerste wereldoorlog hoofdzakelijk per schip, vandaar de brede sloten en grachten bij de boerderijen, haaks op de Waal.
De boerderijen langs de weg zijn bijna allemaal gebouwd op een natuurlijke ophoging, bijv De Hoogenberg, de Rossenburg, de Palmhoeve en Vredebest.
Op bijna elke boerderij werd gevlast, dat wil zeggen het vlas werd met schepen aangevoerd vanuit Texel, Groningen en Zeeuws-Vlaanderen. Vlas groeit goed op lichte zavelgronden. Ook op Vredebest werd vroeger gevlast, eerst werd het geroot = rotten in de Waal, na van het zaad ontdaan te zijn, het repelen. Na het rotten werd het buiten te drogen gezet in de vorm van een wigwam, gekeerd en als het droog was op de schelf gezet, daarna kwam het zwingelen/braken van het vlas, dat was een stoffig werkje.
Links voor Vredebest staat nog een historische zwingelkeet, thans in gebruik als bergschuur.
Vroeger was de bevolking van Hendrik-ido-Ambacht voor een groot gedeelte afhankelijk van de landbouw en de vlasverwerking. Sommige boeren hadden wel 20-30 mensen in dienst, ook vrouwen, die meestal in bedrijfswoningen woonden, veel hiervan zijn in de loop der jaren verdwenen

Algemeen

Adres:Achterambachtseweg 47-b
Hendrik-Ido-Ambacht
Type:Grond
Ligging:Landelijk, Aan vaarwater, Aan park, Aan water, Open ligging
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2020

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Hendrik-Ido-Ambacht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hendrik-Ido-Ambacht
Oppervlakte:3.607 m², 3.723 m², 4.349 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht